Fostul prefect al judetului Ilfov, Marian Petrache, membru al PNL, a fost numit, prin decizia premierului Calin Popescu Tariceanu, in functia de secretar de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, la o saptamana dupa ce a fost eliberat, la cerer
Fostul prefect al judetului Ilfov, Marian Petrache, membru al PNL, a fost numit, prin decizia premierului Calin Popescu Tariceanu, in functia de secretar de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, la o saptamana dupa ce a fost eliberat, la cerere, din postul de prefect. Marian Petrache a fost deputat, din partea PNL, la inceputul acestui an, pana cand a fost numit prefect al judetului Ilfov.
Tot prin decizie a premierului, Dan Ilie Morega a fost eliberat, la cerere, din functia de subprefect al judetului Gorj si inlocuit cu Constantin Dumitrescu. Tariceanu a semnat si deciziile de numire ca inalti functionari publici, conform noii legislatii, a mai multor subprefecti din 40 de judete.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.