Un consortiu condus de grupul german Siemens a incheiat un contract in valoare de 1,8 miliarde de euro (2,14 miliarde de dolari) pentru construirea unei centrale energetice si de desalinizare a apei in Arabia Saudita, transmite Mediafax. Intr-un comu
Un consortiu condus de grupul german Siemens a incheiat un contract in valoare de 1,8 miliarde de euro (2,14 miliarde de dolari) pentru construirea unei centrale energetice si de desalinizare a apei in Arabia Saudita, transmite Mediafax. Intr-un comunicat al grupului german se arata ca Siemens va construi centrala impreuna cu Doosan Heavy Industries din Coreea de Sud, pentru Shuaibah Water and Electricity Company, din Riyadh. Siemens va livra trei generatoare cu turbine pe baza de abur cu o capacitate de 400 de megawati, echipamente electrice si sisteme de control. Centrala va furniza 900 de megawati catre reteaua nationala saudita, o data cu intrarea in functiune a celor trei generatoare, in 2009.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.