Prefecturile din 13 judete au fost avertizate ieri cu privire la riscul producerii unor inundatii, in urma ploilor prognozate pentru saptamana aceasta si pe fondul incalzirii vremii, informeaza Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor. Potrivit hid
Prefecturile din 13 judete au fost avertizate ieri cu privire la riscul producerii unor inundatii, in urma ploilor prognozate pentru saptamana aceasta si pe fondul incalzirii vremii, informeaza Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor. Potrivit hidrologilor, sunt de asteptat sa se produca scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri pe rauri, cu depasirea cotelor de atentie si uneori chiar si a cotelor de inundatie. Prognoza hidrologica prevede ca aceste fenomene - preconizate in urma ploilor si a cedarii stratului de zapada - sunt de asteptat sa se produca de marti ora 20.00 si pana vineri, ora 6.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.