Cele mai performante firme romanesti au fost ieri premiate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), care a organizat Gala Excelentei in Afaceri. Somes, Romtrans si Coca-Cola HBC Romania sunt cele trei societati care au primit Trofeul
Cele mai performante firme romanesti au fost ieri premiate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), care a organizat Gala Excelentei in Afaceri.


Somes, Romtrans si Coca-Cola HBC Romania sunt cele trei societati care au primit Trofeul de Excelenta, cea mai prestigioasa distinctie oferita doar societatilor care s-au pozitionat in ultimii cinci ani pe primul loc in Topul National al firmelor.
Alte 12 companii - Art Deco Exim, Billa Romania, Congaz, Ductil, Equart, Hidroconstructia, J&R Enterprises, Korsnas Padkaging, Metalrom, Rosko Textil, Tamiv si Vultur Grup - au obtinut Distinctia de Excelenta, oferita numai intreprinderilor care s-au pozitionat in ultimii trei ani pe locul 1 in Topul National al firmelor.
""Nici o companie premiata nu are datorii la stat"", a declarat Victor Babiuc, presedintele CCIR. Prezent la manifestare, presedintele Traian Basescu a afirmat ca anul 2005 a fost un an de cotitura in care mediul de afaceri romanesc a devenit mai curat. ""Este un progres in primul rand al mentalitatii comunitatii de afaceri, care intelege tot mai mult ca are cheia succesului in mana, aceasta fiind capacitatea antreprenoriala a fiecaruia"", a spus seful statului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.