Firma Marie Brizard, infiintata la Bordeaux, in urma cu 250 de ani, va fi achizitionata de distribuitorul de bauturi alcoolice Belvedere la pretul de 141 de euro (167 de dolari) pe actiune, in cadrul unei tranzactii care evalueaza compania franceza l
Firma Marie Brizard, infiintata la Bordeaux, in urma cu 250 de ani, va fi achizitionata de distribuitorul de bauturi alcoolice Belvedere la pretul de 141 de euro (167 de dolari) pe actiune, in cadrul unei tranzactii care evalueaza compania franceza la 308 milioane de euro (365 milioane de dolari), transmite Mediafax. Marie Brizard, care produce bauturi obtinute din vin si concentratele din citrice fara alcool Pulco, a anuntat intr-un comunicat comun cu Belvedere ca principalii lor actionari au semnat un acord de preluare. Potrivit termenilor tranzactiei, Belvedere va achizitiona toate titlurile, obligatiunile si optiunile de actiuni Marie Brizard emise de principalul actionar al producatorului, Duke Street Capital France 2. Achizitia va fi finantata de Belvedere printr-o majorare de capital, precum si printr-un imprumut bancar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.