Fotbalistul britanic David Beckham si cantareata si actrita americana Jennifer Lopez sunt modelele preferate ale tinerilor din Marea Britanie, potrivit unui studiu dat recent publicitatii. Doi oameni de afaceri, Bill Gates de la Microsoft si Richard
Fotbalistul britanic David Beckham si cantareata si actrita americana Jennifer Lopez sunt modelele preferate ale tinerilor din Marea Britanie, potrivit unui studiu dat recent publicitatii. Doi oameni de afaceri, Bill Gates de la Microsoft si Richard Branson de la Virgin, se afla si ei in topul personajelor cu care tinerii cu varste de 16-21 de ani vor sa semene, potrivit studiului realizat de societatea britanica UCB.
David Beckham, mijlocasul echipei Real Madrid si capitanul echipei Angliei, este modelul preferat al tinerilor, devansandu-i pe Bill Gates si Richard Branson. Pe urmatoarele locuri in preferintele tinerilor se afla Jennifer Lopez, Victoria Beckham, fosta membra a grupului Spice Girls si sotia lui David Beckham, apoi Jennifer Aniston si Britney Spears.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.