Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) se va reorganiza pe o structura mai larga, cu un numar mai mare de departamente si directii, Guvernul considerand ca institutia va deveni astfel mai eficienta. Noul regulament de organ
Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) se va reorganiza pe o structura mai larga, cu un numar mai mare de departamente si directii, Guvernul considerand ca institutia va deveni astfel mai eficienta. Noul regulament de organizare si functionare, aprobat recent de Guvern, stabileste ca ANRE va avea trei departamente si opt directii, fata de cele doua departamente si doua directii existente in prezent. Cele trei departamente se vor ocupa de accesul la retea si autorizare, de piata de energie, respectiv de preturi si tarife. La acestea se vor adauga opt directii de cooperare interna si internationala, de investigatii si arbitraj, de licente si atestari, de reglementari tehnice, de tarife de retea, de preturi de producere si furnizare, de reglementari comerciale si de monitorizare a pietei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.