Inca de ieri vremea a fost ceva mai calda pentru aceasta perioada a anului, iar Craciunul s-a dovedit alb numai in zonele de munte. Potrivit Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, sunt asteptate ploi abundente, mai multe zile la rand. Potrivit
Inca de ieri vremea a fost ceva mai calda pentru aceasta perioada a anului, iar Craciunul s-a dovedit alb numai in zonele de munte. Potrivit Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, sunt asteptate ploi abundente, mai multe zile la rand. Potrivit meteorologilor, pe fondul unei incalziri semnificative a vremii, care a inceput ieri seara si va dura pana joi, la ora 8.00, in toata tara sunt preconizate precipitatii mai ales sub forma de ploaie. Cantitatile de apa vor depasi local 20 - 25 de litri pe metru patrat in 24 de ore, la inceput in jumatatea de vest a teritoriului, apoi in regiunile sudice. Aceste conditii meteorologice vor determina topirea brusca a stratului de zapada existent, inclusiv in zona montana, la altitudini mai mici de 1.200 de metri. Avertizarea a fost transmisa de Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului catre toate prefecturile din tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.