Cristian Vladescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), a declarat ca, in 2005, este pentru prima oara dupa 1989 cand se incheie un an fara ca Sanatatea sa aiba datorii la furnizorii de medicamente, produse sanitare si alte s
Cristian Vladescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), a declarat ca, in 2005, este pentru prima oara dupa 1989 cand se incheie un an fara ca Sanatatea sa aiba datorii la furnizorii de medicamente, produse sanitare si alte servicii medicale. Totodata, acesta a reamintit ca pentru anul 2006, la capitolul "compensate si gratuite" se pregateste o noua strategie bazata pe raportul cost-volum. In acelasi timp, Vladescu a anuntat ca, anul viitor, Sanatatea dispune de peste 110.000 miliarde de lei vechi: "Aici, insa, trebuie avut in vedere faptul ca atat fondul de rezerva, cat si excedentul sunt zero, astfel incat va trebui sa ne incadram in bugetul alocat. Tot anul viitor s-ar putea sa dispara si rectificarea bugetara. Prin urmare, orice cheltuieli peste buget vor fi suportate de aceia care le fac".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.