Desi vedetele s-au agitat care mai de care sa plece din tara, Oana Frigescu, prezentatoarea emisiunii "Viata dimineata" de la B1 TV, a ales sa faca sarbatorile pe plaiurile mioritice alaturi de familie si de prieteni.
Pentru ca deja are ceea c
Desi vedetele s-au agitat care mai de care sa plece din tara, Oana Frigescu, prezentatoarea emisiunii "Viata dimineata" de la B1 TV, a ales sa faca sarbatorile pe plaiurile mioritice alaturi de familie si de prieteni.
Pentru ca deja are ceea ce isi doreste in plan profesional, Oana i-a scris Mosului si l-a rugat sa-i aduca dragoste in 2006. Mosul insa a fost mai darnic decat si-a inchipuit ea si i-a daruit in avanpremiera masina pe care si-o dorea.
In prima zi de Craciun, Oana a fost invitata Ginei Ivascu si a logodnicului acesteia la petrecerea de casa noua.
"De Craciun aveam programata o vacanta in Franta, la Chamonix la schi, unde prietenii mei au inchiriat deja o vila si la ora aceasta se distreaza pe partie, insa eu am preferat sa petrec primul Craciun la "Viata dimineata", alaturi de Sorin Ganciu si de colegii mei". Voi profita totusi de zilele libere din preajma Anului Nou si voi merge la snow-bord intr-o statiune de la noi" spune Oana nerabdatoare. Bruneta este deja experta in acest sport pe care-l practica de patru ani. "Ma chinui de sapte ani sa invat sa schiez si de fiecare data am esuat. In ultimul timp cand mergeam la schi cu prietenii trebuia sa stau pe marginea partiei si sa-i admir. In cele din urma m-am saturat sa beau ceaiuri de una singura la cabana si m-am hotarat sa devin mai activa. Astfel am descoperit ca snow-bord-ul este mult mai captivant si deja am devenit experta. Mi-am facut cadou chiar un costum nou pe care abia astept sa-l incerc pe partie" povesteste Oana.
Pentru ca a tinut postul Craciunului, vedeta a uitat de silueta si a mancat sarmale, friptura de porc si cozonac asa cum numai mama ei stie sa faca, astfel ca, are un motiv in plus sa ajunga la munte sa faca sport.
Pentru ca este o femeie careia ii place sa fie si frumoasa si atragatoare, nu numai un as pe partie, Oana si-a achizitionat o rochie sexy, neagra pentru seara de Revelion.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.