Bogdan Lobont ar putea sa ajunga din ianuarie la Lisabona. Transferul portarului roman la Benfica este vehiculat inca de la sfarsitul lunii noiembrie si s-ar putea concretiza in perioada de mercato de la inceputul anului. VARIANTE. E adevarat ca go

Bogdan Lobont ar putea sa ajunga din ianuarie la Lisabona. Transferul portarului roman la Benfica este vehiculat inca de la sfarsitul lunii noiembrie si s-ar putea concretiza in perioada de mercato de la inceputul anului.
VARIANTE. E adevarat ca goalkeeper-ul lui Ajax are si un contracandidat: portarul Vitoriei Setubal, Marcelo Moretto. Dar romanul este avantajat de faptul ca a avut o relatie buna in Olanda cu actualul antrenor al Benficai, Ronald Koeman. In plus, Moretto este dorit si de FC Porto si n-ar fi exclus sa ajunga in curtea ""dragonilor"". Initial, pe lista portughezilor s-au mai aflat Dudek si Toldo, variante care au cazut din cauza pretului prea mare.
OBIECTIV. Deocamdata, Benfica a facut o prima achizitie: brazilianul Gustavo Manduca, de la Maritimo Funchal. Cotidianul A Bola scrie ca in scurt timp vor urma alti trei jucatori, un portar, un mijlocas polivalent si un varf. Conducerea gruparii din Lisabona vrea sa rezolve cat mai repede problema nou-venitilor, pentru ca antrenorul Ronald Koeman sa poata pregati cat mai bine ""dubla"" cu Liverpool din optimile Ligii Campionilor.

A STAT MULT PE TUSA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.