Ca in fiecare an in preajma sarbatorii sfinte a Nasterii Domnului, compania Intercontinental si Viorel Paunescu au fost alaturi si la modul concret, cu prezenta, de Caminul de batrani numarul 2 de la Schitul Darvari. De altfel, batranii din camin nic

Ca in fiecare an in preajma sarbatorii sfinte a Nasterii Domnului, compania Intercontinental si Viorel Paunescu au fost alaturi si la modul concret, cu prezenta, de Caminul de batrani numarul 2 de la Schitul Darvari. De altfel, batranii din camin nici nu ar concepe Craciunul fara colindul oferit lui Viorel Paunescu si familiei sale, desi in situatia aceasta rolurile se inverseaza si colindatul vine in vizita la colindatori, incarcat cu daruri si bunatati. "Imi pare bine sa va vad si sa va urez Craciun fericit. Va doresc ca anul 2006 sa fie mai frumos, mai fara boli sau macar pe cele pe care le aveti sa nu le mai simtiti. Va doresc din tot sufletul numai sanatate. Am inteles ca doriti sa veniti intr-o zi la Intercontinental si va promit ca vom face posibil acest lucru", a sustinut Viorel Paunescu.
"In zilele urmatoare sau la o data pe care o veti alege vom organiza o masa la Intercontinental pentru toti", a mai declarat Viorel Paunescu. Cum nu vine niciodata cu mana goala la prietenii din Caminul numarul doi, si de data aceasta Viorel Paunescu a adus bucate alese, de sezon, printre care fripturi, carnati, cozonac, vin, fructe, sucuri etc. Pentru a-si intampina cum se cuvine oaspetele, batranii din Camin au cantat colinde, au urat, iar una dintre locatare a inchinat lui Viorel Paunescu si familiei sale o poezie, scrisa chiar de ea si intitulata "Paunii".

"Ati fost odata trei Pauni
Si ati ramas numai doi,
Sub aripile voastre de Pauni
Ne ocrotiti pe noi.
Deie Bunul Dumnezeu
Sa auda glasul meu
Sa fiti harnici, sanatosi,
Sa va ramana si voua
Si sa ne dati si noua.
Caci de zece ani incoace,
Mancarica e mai buna,
Voi ne aduceti de toate
Ziare, bani si bucate.
Noi va dorim numai bine
Sa fiti mereu fericiti
Tot asa bogati sa fiti
Sa va fie si mai bine
Si la anul care vine.
La multi ani cu sanatate
Multumim, avem de toate!

"Va simtim aparatorii nostri, ne simtim sub aripile dumneavoastra si ne simtim foarte bine", a incheiat cu ochii umeziti de lacrimi autoarea poeziei, Adriana Adreias.
Puternic emotionat de poezia recitata de doamna Andreias, Viorel Paunescu a fost nevoit sa faca fata unei adevarate amenintari venite din partea prietenilor, care l-au avertizat pe omul de afaceri ca vor cere autoritatilor sa-i confiste pasaportul, pentru ca este mai tot timpul ocupat si pleaca prea des din tara in interes de afaceri. Batranii au intrebat de mai toti membrii familiei Paunescu si le-au urat tuturor sanatate si viata lunga, iar patronul de la Intercontinental le-a oferit cu drag informatii despre acestia, unii dintre ei, respectiv fratele, George Constantin Paunescu, aflandu-se in momentul respectiv in avion, in drum spre tara, pentru a putea petrece Craciunul alaturi de familie.
"Este o bucurie pe care noi o facem de mai multi ani pentru ca acesti oameni fac parte din familia noastra, familia Paunescu si Intercontinental. Nu este o actiune de propaganda. Vrem sa sprijinim acest camin, si noi suntem batrani", a declarat Viorel Paunescu. Pentru ca a ajuns la urechile sale dorinta ascunsa a batranilor din Centru de a merge intr-o zi la Intercontinental, patronul hotelului i-a invitat sa hotarasca o data la care vor fi invitatii sai la o masa in cel mai cunoscut hotel din Bucuresti. De fapt, masa se anunta o petrecere in toata regula, cu bucate alese, muzica buna si interpreti care au mangaiat tineretile celor care se afla acum la Schitul Darvari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.