Primaria sectorului 6 a tinut sa ofere si anul acesta o serie de distinctii care sa confere recunoastere a meritelor mai multor artisti, personalitati ale vietii publice, cele mai de succes companii, reusitele din sport, cultura, media sau administra
Primaria sectorului 6 a tinut sa ofere si anul acesta o serie de distinctii care sa confere recunoastere a meritelor mai multor artisti, personalitati ale vietii publice, cele mai de succes companii, reusitele din sport, cultura, media sau administratie locala.
Astfel, in topul celor mai reprezentative companii s-au plasat Altex, Urban SA, Tip Top, Plaza Romania, in timp ce printre cele mai reprezentative personalitati ale vietii artistice s-au numarat Mihai Malaimare, Pepe, Alb-Negru, Bambi.
La capitolul mass-media, reprezentantii edilului sectorului 6 au remarcat Radio Romania Actualitati, Radio Bucuresti, Mediafax, in timp ce drept personalitatea sportiva a anului a fost desemnat antrenorul de fotbal Razvan Lucescu.
La capitolul investitii, in sectorul 6 s-au remarcat bancherul George Duhaia si reprezentantii Hipermarket Cora, in timp ce Ali Ergun Ergen si Gabriel Mutu au fost alesi oamenii de afaceri ai anului.
De asemenea, printre cele mai active ONG-uri au fost desemnate Liga Habitat, Asociatia Expertilor de Mediu, Asociatia Umanitara Equilibre si Autoritatea Nationala pentru Tineret.
Premiile au fost inmanate de edilul Cristian Poteras si de alti oficiali din cadrul primariei. In cadrul galei, care a sfarsit cu o petrecere, au cantat Body&Soul, Alb-Negru, Bambi, Dl Problema, Antibiotic.
"Este pentru a doua oara cand organizam un astfel de eveniment menit sa aduca in fata publicului valorile sectorului 6. Voi avea grija ca si in urmatorii ani aceasta traditie sa continue, iar oricarei performante notabile sa-i fie aduse omagiile cuvenite", a declarat edilul sectorului 6, Cristian Poteras.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.