Omul de afaceri romano-sirian Zaher Iskandarani a primit cadou de Craciun un nou mandat de arestare.
Tribunalul Bucuresti a luat aceasta masura dupa ce trei presupusi complici ai acestuia fusesera deja arestati acum sase zile pentru infractiu
Omul de afaceri romano-sirian Zaher Iskandarani a primit cadou de Craciun un nou mandat de arestare.
Tribunalul Bucuresti a luat aceasta masura dupa ce trei presupusi complici ai acestuia fusesera deja arestati acum sase zile pentru infractiuni economice. Deocamdata, controversatul afacerist nu a fost de gasit, asa ca autoritatile l-au dat pe acesta in urmarire generala incepand cu data de 25 decembrie, informeaza surse judiciare. Discutarea unei arestari in lipsa a lui Iskandarani fusese fixata initial pentru data de 5 ianuarie, dar, pentru urgentarea anchetei, aceasta a avut loc la 23 decembrie. DESCINDERI. Eugen Iovescu, Obayda Ghannoum si Ghassan Wahbeh sunt primii trei arestati in acest caz sub acuzatiile de asociere in vederea savarsirii de infractiuni privind operatiuni vamale ilicite cu utilaje de productie a tigarilor si alcoolului. Ei au fost retinuti in urma unei actiuni la care au participat procurori, jandarmi, angajati ai Garzii Financiare si ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii. Perchezitiile efectuate in cursul lunii decembrie la doua fabrici ale lui Iskandarani au scos, din nou, la iveala tigari si alcool produse ilegal, precum si instalatii pentru fabricarea acestora. Afaceristul sirian a fost arestat pentru prima data anul acesta in luna mai, sub acuzatia de contrabanda cu tigari. El a fost eliberat insa la sfarsitul aceleiasi luni, in urma unei hotarari date de Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.