Interpreta 2005: A revenit pe piata muzicala, dupa zece ani de absenta, cu un nou album discografic, intitulat ""Lumea mea"" Gala ""Geniali"", de la Antena 1, dedicata Angelei Similea a fost in topul audientelor in primele doua seri de Craciun

Interpreta

2005: A revenit pe piata muzicala, dupa zece ani de absenta, cu un nou album discografic, intitulat ""Lumea mea""

Gala ""Geniali"", de la Antena 1, dedicata Angelei Similea a fost in topul audientelor in primele doua seri de Craciun, cand a fost difuzata. O voce reprezentativa a muzicii romanesti, cu o cariera de peste 35 de ani, Angela Similea a fost emotionata si entuziasmata de surprizele pregatite de colegi, prieteni si familie. Pe parcursul emisiunii, artista a interpretat cele mai indragite melodii din repertoriul sau, ""Voi canta"", ""Nu-mi lua iubirea"", ""Casa mea"" sau ""Dupa noapte vine zi"", provocand publicului prezent in studio, dar si celor din fata micilor ecrane acelasi entuziasm ca de fiecare data cand urca pe scena. ""Asa sunt eu... Cand sufar, cant. Cand sunt fericita, iar cant"", a marturisit interpreta omagiata. Pentru recordul de audienta inregistrat de emisiunea a carei vedeta a fost, succes care demonstreaza inca o data ca pentru un artist adevarat trecerea timpului nu are insemnatate, Jurnalul National o declara pe Angela Similea, una dintre cele mai iubite soliste din Romania, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.