Presa turca continua sa-i caute o noua echipa lui Daniel Pancu. Cotidianul "Fotomac" a anuntat ieri ca mijlocasul lui Besiktas ar putea deveni coleg din aceasta iarna cu Pompiliu Stoica la FC Moscova. Gruparea rusa este dispusa sa plateasca clubului
Presa turca continua sa-i caute o noua echipa lui Daniel Pancu. Cotidianul "Fotomac" a anuntat ieri ca mijlocasul lui Besiktas ar putea deveni coleg din aceasta iarna cu Pompiliu Stoica la FC Moscova. Gruparea rusa este dispusa sa plateasca clubului turc suma de 1,5 milioane de euro reprezentand clauza de reziliere a contractului fotbalistului roman. Aceasta oferta este cea mai buna primita de Besiktas pentru Pancu, care este dorit insistent si de Hagi la "Poli" Timisoara. Sursa citata precizeaza ca jucatorul roman este multumit de contractul propus, iar tehnicianul Jean Tigana doreste sa renunte la Pancu in aceasta iarna. "Pancu agreeaza aceasta oferta si, daca se va ajunge la un acord, se va intoarce din vacanta ca sa isi faca bagajele", noteaza "Fotomac". In sezonul 2005, FC Moscova a terminat pe locul cinci in campionatul Rusiei. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.