Marius Maldarasanu, mijlocasul Rapidului, a evoluat aproximativ 80 de minute in meciul impotriva saraciei, disputat joi la Dusseldorf, sub egida Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) intre "Prietenii lui Ronaldo" si "Prietenii lui Zid
Marius Maldarasanu, mijlocasul Rapidului, a evoluat aproximativ 80 de minute in meciul impotriva saraciei, disputat joi la Dusseldorf, sub egida Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) intre "Prietenii lui Ronaldo" si "Prietenii lui Zidane" (scor 2-4). Maldarasanu a evoluat in echipa "Prietenii lui Zidane", pregatita de Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donetk, si de selectionerul Ungariei, Lothar Matthaus. Maldarasanu a fost folosit ca fundas si a jucat pana in minutul 80, avand o contributie decisiva la golul al doilea inscris de Tristan. Golurile invingatorilor au fost reusite de Tristan (2), Berbatov si Pocher, in timp ce pentru "Prietenii lui Ronaldo" au inscris Cocu si Aboutraika. "Prietenii lui Ronaldo" au fost condusi de pe margine de tehnicianul lui PSV Eindhoven, Guus Hiddink, si de fostul selectioner al Germaniei, Rudi Voller. Meciul a fost arbitrat pentru al treilea an consecutiv de italianul Pierluigi Colina, iar incasarile vor fi folosite pentru proiecte antisaracie selectate de PNUD in Asia, Africa si America Latina. Printre fotbalistii invitati sa participe la acest eveniment s-au numarat Micoud (Werder Bremen), Diego Tristan (Deportivo), Rivaldo (Olympiakos), Phillip Cocu (PSV), Joao Moutinho (Sporting) si Patrick Kluivert (Valencia). Ronaldo si Zidane, organizatorii evenimentului s-au aratat multumiti de banii stransi in urma evenimentului, suma incasata fiind de peste un milion de euro. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.