Ranbaxy Laboratories, cel mai mare producator indian de generice si ingredienti activi, vizeaza o achizitie pe piata romaneasca, tinta reprezentand-o compania farmaceutica Terapia, potrivit unor surse din piata, citate de Mediafax. Firma din Cluj-Nap
Ranbaxy Laboratories, cel mai mare producator indian de generice si ingredienti activi, vizeaza o achizitie pe piata romaneasca, tinta reprezentand-o compania farmaceutica Terapia, potrivit unor surse din piata, citate de Mediafax. Firma din Cluj-Napoca este detinuta de fondul american de investitii Advent International, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Romania. Fondul a achizitionat compania in urma cu doi ani 95% din actiunile societatii, printr-o tranzactie de 45 de milioane de dolari. Planurile Terapia pentru 2006 vizeaza o cifra de afaceri de 100 de milioane de dolari si investitii in lansarea a zece produse noi si o noua unitate de ambalare. Ranbaxy Laboratories este prezenta in peste 100 de state, vanzarile din primele noua luni insumand 868 de milioane de dolari. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.