Conducerea FR Baschet a primit "unda verde" din partea forului continental pentru a organiza meciurile din cadrul diviziei secunde a CE rezervat juniorilor de pana la 18 ani, competitie la care si-au anuntat prezenta nouasprezece reprezentative. Si c
Conducerea FR Baschet a primit "unda verde" din partea forului continental pentru a organiza meciurile din cadrul diviziei secunde a CE rezervat juniorilor de pana la 18 ani, competitie la care si-au anuntat prezenta nouasprezece reprezentative. Si cum locatiile sportive din municipiul Sibiu s-au ridicat, oarecum, la standardele FIBA-Europe, orasul de pe malurile Cibinului a fost nominalizat ca gazda a Euro 2006, in perioada 26 iulie - 8 august. "In urma inspectiei efectuate in orasele propuse de noi de catre secretarul general al FIBA-Europe, italo-canadianul Nar Zanolin, forul continental ne-a informat ca a decis ca Sibiul sa gazduiasca meciurile Euro 2006. Important este ca am obtinut o astfel de competitie, dar acum avem la dispozitie doar cateva luni pentru a rezolva toate minusurile sesizate de FIBA-Europe", a declarat presedintele FRB, Carmen Tocala. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.