Noul director al Spitalului Universitar de Urgenta, Silviu Radulescu, a plecat in concediu in SUA, la numai o saptamana de la primirea mandatului de sef al unitatii sanitare, ca sa-si vada familia si sa clarifice plecarea sa din structurile Bancii Mo
Noul director al Spitalului Universitar de Urgenta, Silviu Radulescu, a plecat in concediu in SUA, la numai o saptamana de la primirea mandatului de sef al unitatii sanitare, ca sa-si vada familia si sa clarifice plecarea sa din structurile Bancii Mondiale. Surse din Ministerul Sanatatii au declarat, ieri, pentru Mediafax, ca Radulescu a trebuit sa plece urgent, intrucat reprezentanti ai Bancii Mondiale ar fi fost nemultumiti de faptul ca noul director al SUUB si-a anuntat retragerea prea repede din structurile institutiei financiare, fara sa aiba un inlocuitor. Pe de alta parte, sursele citate au precizat ca este, totodata, posibil ca Radulescu sa fi plecat in SUA ca sa-si petreaca sarbatorile impreuna cu familia.
Doctorul Silviu Radulescu, un om de "exceptie" dupa cum spune ministrul Sanatatii, si-a preluat, vinerea trecuta, functia de director general interimar al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, acesta inlocuindu-l pe Sorin Oprescu, care a si oficiat procedura de predare-primire a gestiunii spitalului. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.