Presedintele Traian Basescu a primit vineri colindatori din toata tara la Palatul Cotroceni. Aproximativ 500 de copii de toate varstele s-au adunat in Sala Unirii a Palatului Cotroceni pentru a-i ura sefului statului sanatate si un An Nou cu bucurii
Presedintele Traian Basescu a primit vineri colindatori din toata tara la Palatul Cotroceni. Aproximativ 500 de copii de toate varstele s-au adunat in Sala Unirii a Palatului Cotroceni pentru a-i ura sefului statului sanatate si un An Nou cu bucurii si impliniri. Primii copii au fost cei de la Cercul Militar National care, imbracati in costume portocalii, dar si in uniforme de camuflaj, i-au dansat presedintelui urandu-i la final "Sa traiti bine!". Traian Basescu, inconjurat de copii, care se tineau ca scaiul dupa el, i-a ascultat pe cei prezenti, dupa care s-au adunat impreuna in jurul bradului. Mos Craciun nu l-a uitat nici pe Traian Basescu si a scos din sacul greu un cadou pentru presedinte. El l-a luat si l-a oferit mai departe unui copil. "Toata dragostea noastra este pentru copiii din Romania. Sa fiti convinsi ca ne preocupa viitorul vostru si incercam sa vi-l pregatim cum trebuie punand tot sufletul in ceea ce vrem sa facem pentru Romania", le-a transmis presedintele copiilor. Printre cei care l-au colindat in ajun de sarbatori pe seful statului se numara copiii de la Colegiul A D Xenopol, ansamblul Andantino, corul Unison, corul Alegretto, corul Institutului Teologic Catolic din Bucuresti, copiii de la Asociatia Pupaza din tei. (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.