Primele autobuze Mercedes vor circula pe strazile Bucurestiului in vara anului viitor, a anuntat ieri, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, la semnarea contractului cu firma Evo Bus Gmbh, castigatoarea licitatiei privind achizitia a 500 d
Primele autobuze Mercedes vor circula pe strazile Bucurestiului in vara anului viitor, a anuntat ieri, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, la semnarea contractului cu firma Evo Bus Gmbh, castigatoarea licitatiei privind achizitia a 500 de autobuze Mercedes, transmite Mediafax. Prima transa de 60 de autobuze va ajunge in Bucuresti in luna iunie 2006, urmand ca, din luna iulie, sa fie introduse pe trasee centrale ale orasului. "Pana in 2007, toate cele 500 de autobuze vor fi introduse in circulatie pe strazile Bucurestiului. Ele vor fi aduse conform unui grafic esalonat, in 2006, patru sute de unitati, iar in 2007, restul de o suta de unitati", a spus Videanu. Cele 500 de autobuze vor costa 94 de milioane de euro, potrivit contractului incheiat ieri, de municipalitate cu reprezentantul Mercedes Benz. Primarul general a afirmat ca anul viitor, in luna februarie, municipalitatea va mai organiza o licitatie pentru achizitia altor 500 de mijloace de transport in comun. El a adaugat ca o parte din traseele RATB vor fi regandite, pentru a nu se mai suprapune cu liniile de metrou. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.