Victoria Beckham si Ringo Starr s-au numarat printre celebritatile care au participat la receptia ce a urmat ceremoniei de casatorie a lui Elton John cu iubitul lui, David Furnish, relateaza BBC News Online. Starurile au stat la o coada imensa de mas
Victoria Beckham si Ringo Starr s-au numarat printre celebritatile care au participat la receptia ce a urmat ceremoniei de casatorie a lui Elton John cu iubitul lui, David Furnish, relateaza BBC News Online. Starurile au stat la o coada imensa de masini, miercuri seara, in drum spre petrecerea stralucitoare a cuplului homosexual. Parada starurilor a facut deliciul fotografilor si al localnicilor. Stand pe bancheta din spate a unui Rolls Royce, Victoria Beckham tinea in brate un pachetel impachetat in hartie argintie si vorbea cu un prieten. Actrita Liz Hurley, starul de televiziune Cilla Black, Donatella Versace si fotomodelul Claudia Schiffer s-au numarat, si ei, printre invitati. Starul cricket-ului britanic, Michael Vaughan si cel al tenisului, Greg Rusedski, au reprezentat lumea sportului la petrecere. Colegii de breasla ai cantaretului, James Blunt si Jamie Cullum, s-au aflat de asemenea la petrecere. Sir Elton John, in varsta de 58 de ani, s-a casatorit, miercuri, cu iubitul lui, Furnish, in varsta de 43 de ani, la primaria din Windsor. Sute de fani au flancat primaria pentru a-i vedea macar pret de doua minute pe cei doi indragostiti care au zambit, vizibil emotionati.
Dupa ceremonie, fericitul cuplu a trecut printr-un "dus" de orez, pe treptele primariei. Doua femei au reusit sa rupa cordonul de politisti si sa le ofere celor doi un tort de mere cu inghetata.
Elton John si cu Furnish formeaza unul dintre cele 700 de cupluri homosexuale care si-au unit destinele, miercuri, in ziua in care a intrat in vigoare noua lege care permite uniunile civile dintre persoanele de acelasi sex, in Marea Britanie. "A fost minunat. A fost o slujba extrem de emotionanta. Toata lumea a aplaudat si bineinteles ca cei doi miri s-au sarutat la final", a declarat unul dintre invitatii la ceremonie. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.