Termenul de transfer al pacientilor internati medical in Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, in temeiul art. 114 Cod Penal, a fost prelungit pana la data de 31 ianuarie 2006. ''In luna noiembrie a.c., in urma controlului efectuat la Spitalul Poiana M
Termenul de transfer al pacientilor internati medical in Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, in temeiul art. 114 Cod Penal, a fost prelungit pana la data de 31 ianuarie 2006. ''In luna noiembrie a.c., in urma controlului efectuat la Spitalul Poiana Mare, conducerea Ministerului Sanatatii (MS) a luat decizia de a transfera pacientii care intra sub incidenta Codului Penal la alte spitale de psihiatrie si masuri de siguranta. Avand in vedere ca acesti pacienti vor fi transferati la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca - Iasi, intr-o cladire nou construita si care va fi complet finalizata la sfarsitul acestei luni, s-a hotarat prelungirea cu inca o luna a termenului de transfer, respectiv 31 ianuarie 2006'', precizeaza MS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.