Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului a finalizat, ieri, renegocierea contractului cu firma americana Bechtel pentru construirea autostrazii Transilvania, noua structura a intelegerii aducand Romaniei o economie de 126 milioane de
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului a finalizat, ieri, renegocierea contractului cu firma americana Bechtel pentru construirea autostrazii Transilvania, noua structura a intelegerii aducand Romaniei o economie de 126 milioane de euro, a declarat agentiei Mediafax ministrul de resort, Gheorghe Dobre. El a precizat ca, in curand, urmeaza sa fie semnat un act aditional la contract. Potrivit ministrului, serviciile de proiectare au fost transferate de la Bechtel la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. In urma renegocierii, Bechtel va primi in fiecare an un avans de cel mult 30% din valoarea anuala a lucrarilor, suma care va fi justificata la sfarsitul anului. Pentru anul viitor, compania americana va primi un avans de cel mult 30 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.