Decizia Judecatoriei Timisoara de a aproba eliberarea conditionata a lui Miron Cozma a fost atacata, ieri, cu recurs de catre procurori, aceasta actiune urmand sa fie solutionata de catre Tribunalul Timis. Termenul de judecare a recursului se va deci
Decizia Judecatoriei Timisoara de a aproba eliberarea conditionata a lui Miron Cozma a fost atacata, ieri, cu recurs de catre procurori, aceasta actiune urmand sa fie solutionata de catre Tribunalul Timis. Termenul de judecare a recursului se va decide astazi, dar in orice caz actiunea inaintata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara nu va fi dezbatuta decat in luna ianuarie a anului viitor, cand instantele isi vor relua activitatea, dupa vacanta de sarbatori. In aceste conditii, fostul lider al minerilor din Valea Jiului nu va fi eliberat inainte de sfarsitul acestui an, urmand ca el sa-si petreaca sarbatorile dupa gratii. Totusi, decizia Parchetului de a face recurs nu pare sa-i ingrijoreze prea mult pe avocatii lui Miron Cozma care considera ca acesta va fi eliberat oricum. Astfel, Adrian Roseti, unul dintre aparatorii ortacului, a declarat, citat de Rompres, ca recursul formulat de procurori este unul pur formal si probabil in luna ianuarie clientul sau va fi liber. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.