Prezent la "Gala boxului romanesc", Leonard Doroftei a declarat ca doreste un meci de retragere in care sa boxeze cu Miguel Callist, panamezul in fata caruia a pierdut titlul mondial WBA, in octombrie 2003, deoarece n-a trecut de cantarul oficial. "I
Prezent la "Gala boxului romanesc", Leonard Doroftei a declarat ca doreste un meci de retragere in care sa boxeze cu Miguel Callist, panamezul in fata caruia a pierdut titlul mondial WBA, in octombrie 2003, deoarece n-a trecut de cantarul oficial. "Imi doresc sa am puterea sa ma intorc in sala, sa incep antrenamentele. Nu de alta, dar nu ma mai incap hainele pentru ca m-am ingrasat! Vreau sa-mi fac un meci de retragere. Dar, dupa 2-3 luni de pregatire poate-mi dau seama ca mai merge ceva si cine stie, poate mai incerc. Cel mai potrivit adversar daca m-as intoarce in ring ar fi Callist. Nu vreau sa-l bat, vreau sa fac un meci cu el, pentru ca a ramas o necunoscuta finala din 2003", a spus Doroftei, adaugand ca dupa meciul de retragere ar dori sa revina ca antrenor al lotului national. "Pentru 2006 imi doresc sa-mi revin, sa ma linistesc, pentru ca am trecut printr-o perioada grea. Oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul, au fost tot felul de nebunii in capul meu. Dupa ce voi face pasul, ma voi intoarce ca antrenor la lotul national, ca sa-i ajut pe baieti sa mai faca si ei un pas inainte", a mai afirmat Doroftei, care a tinut sa-i ofere in cadrul galei de miercuri un premiu fostului sau antrenor, Titi Tudor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.