Banel Nicolita a declarat ieri ca Steaua va elimina din 16-imile Cupei UEFA pe Heerenveen si ii va razbuna astfel pe dinamovisti. "Toata lumea spune ca vom avea meciuri usoare cu Heerenveen, insa eu spun ca va fi foarte greu. Am mai patit-o si cu Ros
Banel Nicolita a declarat ieri ca Steaua va elimina din 16-imile Cupei UEFA pe Heerenveen si ii va razbuna astfel pe dinamovisti. "Toata lumea spune ca vom avea meciuri usoare cu Heerenveen, insa eu spun ca va fi foarte greu. Am mai patit-o si cu Rosenborg, toata lumea spunea ca este echipa de batut si pana la urma ne-a eliminat. Asa ca pe olandezi ii vom trata cu toata seriozitatea", a spus Nicolita. Mijlocasul stelist a afirmat ca anul 2005 a fost unul excelent pentru el. "Am trait momente la care nici nu indrazneam sa visez. Sunt dezamagit insa ca nu am terminat turul pe primul loc. Noul an sper sa ne aduca titlul si un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA", a comentat Nicolita. Laurentiu Dinita a mentionat ca in primul rand Steaua trebuie sa castige campionatul, abia pe planul doi fiind un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA. "Desi trebuia sa terminam turul primii, este bine si pe locul doi, suntem in lupta. Avem sanse foarte mari sa trecem de Heerenveen, cu siguranta vom ajunge mai departe decat in editia trecuta", a spus Dinita. (N.G. )


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.