Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca, aproape sigur, portarul bosniac Adnan Guso va juca din retur la gruparea din Trivale, dupa ce in prima parte a campionatului a jucat doar trei meciuri la Dinamo. "Postul de portar ne-a creat p
Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca, aproape sigur, portarul bosniac Adnan Guso va juca din retur la gruparea din Trivale, dupa ce in prima parte a campionatului a jucat doar trei meciuri la Dinamo. "Postul de portar ne-a creat probleme in tur si cred ca asta s-a tras de la faptul ca n-a existat o concurenta clara intre Vintila si Preda. Astept ca, intre Vintila si Guso, concurenta sa fie eficienta de data aceasta", a declarat Cartu. "In ceea ce-l priveste pe Vintila, mi-am schimbat parerea despre el in ultimele etape, atunci cand a aparat foarte bine Am discutat serios cu el, probabil avea unele neintelegeri vizavi de relatia cu mine si din acest motiv facea niste gafe care nu-l caracterizau", a adaugat Cartu. "Sorinaccio" ii mai vrea la FC Arges pe I. Stancu (Rapid), Badoiu (Jiul), C. Lazar si T. Balan (ambii de la Sportul Studentesc). "Cu acestia patru am deveni o forta in Divizia A", a spus Cartu. Altfel, FC Arges va pleca si in aceasta iarna in Cipru, la Limassol, pentru 18 zile. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.