Campioana voleiului feminin romanesc, Stiinta Bacau, si-a incheiat aventura din cupele europene, dupa ce a pierdut, marti seara, in fief-ul gruparii elvetiene Volero Zurich, cu scorul de 2-3 (23, 19, -24, -16, -4), in ultimul meci din Grupa A a Top T
Campioana voleiului feminin romanesc, Stiinta Bacau, si-a incheiat aventura din cupele europene, dupa ce a pierdut, marti seara, in fief-ul gruparii elvetiene Volero Zurich, cu scorul de 2-3 (23, 19, -24, -16, -4), in ultimul meci din Grupa A a Top Teams Cup. Din pacate, dupa un debut furtunos in care au condus cu 2-0 la seturi, elevele antrenorului Florin Grapa n-au mai gasit resursele necesare pentru a castiga si intalnirea, ce-i drept, gazdele fiind sustinute pe alocuri si de unele decizii dubioase de arbitraj. In urma acestui esec, coroborat cu victoria lejera obtinuta de echipa poloneza Centrostal Palac Bydgoszcz, care a spulberat, cu scorul de 3-0, gruparea belgiana Euphony Tongeren, Stiinta Bacau a ocupat locul trei in Grupa A, la egalitate de puncte cu Centrostal Palac Bydgoszcz, dar polonezele au avut un punctaveraj superior si au primit vizele pentru sferturile de finala. In aceeasi competitie, dar in Grupa B, CSU Metal Galati a capotat, tot marti seara, cu scorul de 0-3 (-15, -15, -22), in fata puternicei grupari italiene Asystel Novara, la care au evoluat foarte bine si romancele Cristina Parv de Godoy si Iuliana Nucu. Cum in celalalt meci din grupa, Dinamo Moscova s-a impus in fata echipei Postar Belgrad, cu scorul de 3-0, sportivele din Italia si Rusia s-au calificat in faza superioara a Top Teams Cup, in vreme ce Postar Belgrad si CSU Metal Galati au parasit competitia, reprezentanta noastra ocupand ultimul loc, cu o singura victorie in sase meciuri. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.