Un cetatean sarb care a pacalit doua firme din Timisoara este cautat de politisti pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 8 miliarde lei vechi. Serviciul de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului, a dispus inceperea urmaririi penale impot
Un cetatean sarb care a pacalit doua firme din Timisoara este cautat de politisti pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 8 miliarde lei vechi. Serviciul de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului, a dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Blagoje L., 54 de ani, din Belgrad, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Anchetatorii spun ca cel in cauza este administrator la o societate comerciala din Timisoara si ar fi achizitionat produse petroliere pe care le-a achitat cu 2 file cec, desi in conturile sale nu prea se mai gaseau lichiditati. Escrocheria, derulata in perioada aprilie - august 2005, a pagubit doua societati cu 8,3 miliarde lei vechi. Dupa ce a dat "tunul", sarbul s-a facut nevazut, politistii incercand sa-i dea de urma pentru recuperarea prejudiciului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.