Drumul care face legatura intre orasele dambovitene Pucioasa si Moreni va fi reabilitat in 2006, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Gheorghe Ana. El a precizat ca aceasta investitie este posibila in urma unor fonduri obtinute pri
Drumul care face legatura intre orasele dambovitene Pucioasa si Moreni va fi reabilitat in 2006, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Gheorghe Ana. El a precizat ca aceasta investitie este posibila in urma unor fonduri obtinute prin PHARE 2004-2006. Gheorghe Ana a tinut sa precizeze ca un alt proiect, care a obtinut finantare europeana, vizeaza refacerea parcului tehnologic de la Priboiu. Potrivit sursei citate, Consiliul Judetean intentioneaza, in parteneriat cu Primaria Municipiului Targoviste, sa reintroduca in circuitul turistic ansamblul istoric Curtea Domneasca. Presedintele Consiliului Judetean Dambovita a mentionat ca cele trei proiecte vor costa peste 15 milioane de euro. "Aceste trei proiecte reprezinta trei domenii deosebit de importante pentru judetul Dambovita, printre care este domeniul turistic. Aici am reusit sa impunem si sa facem modificari in lista, impunand Curtea Domneasca pe primul loc, cu o valoare de aproape 4,8 milioane de euro. Acest lucru inseamna reintroducerea in circuitul turistic a ansamblului, cat si reabilitarea Centrului Vechi al municipiului Targoviste. Avem promovat proiectul de reabilitare a parcului tehnologic de la Priboiu. Aici vrem sa ingemanam inteligenta academica a Universitatii Valahia Targoviste cu inteligenta oamenilor de afaceri si competitivitatea intreprinzatorilor din judet si din afara tarii. Un alt proiect vizeaza infrastructura rutiera. Este vorba de legatura dintre Pucioasa si Moreni. Acest tronson, pe care urmeaza sa-l modernizam, are o lungime de aproape 45 km si ne va apropia de culoarul european Bucuresti - Brasov", a incheiat Gheorghe Ana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.