Constantin Iacov, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National (foto), a gasit solutia de revitalizare a clubului "bancar". "In aceasta perioada avem contacte cu oameni politici importanti pe care incercam sa reusim sa ii atragem in C
Constantin Iacov, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National (foto), a gasit solutia de revitalizare a clubului "bancar". "In aceasta perioada avem contacte cu oameni politici importanti pe care incercam sa reusim sa ii atragem in CA. Inca nu ne-am hotarat asupra unei persoane", a spus Iacov, care a precizat ca presedintele Tineretului Social Democrat, Victor Ponta, este una dintre variante. In alta ordine de idei, Iacov a afirmat ca pentru noul an isi doreste ca gruparea "bancara" sa castige Cupa Romaniei, lucru intarit si de Catalin Lita. "Pentru mine ar insemna mai mult decat titlul pe care l-am castigat cu Steaua (n.r. - Lita a castigat titlul de campion national cu Steaua in sezonul 2000/2001), deoarece FC National este o echipa mai mica", a spus mijlocasul "bancar". In ceea ce priveste meciul din semifinalele Cupei cu Farul, "Pantera" a declarat ca FC National are un mic avantaj deoarece va juca returul pe teren propriu. "Mai sunt trei luni pana atunci si se pot schimba multe, dar cu siguranta vom sti care este situatia cu o saptamana inaintea meciului", a spus Lita. Altfel, Petrus Manta, fostul atacant al lui Rocar, se afla in pregatiri cu FC National, dupa ce a fost bolnav de hepatita, iar in functie de rezultatele analizelor pe care fotbalistul le va face in ianuarie se va decide daca jucatorul va fi oprit sau nu in lot. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.