In aceasta seara, de la ora 18, va avea loc, la Cercul Militar Central, Sala de Marmura, Gala Fotbalului Romanesc. Cu ocazia acestui eveniment, organizat de Clubul Sportiv al Jurnalistilor si de Asociatia Fotbalistilor Romani, se vor acorda premii de
In aceasta seara, de la ora 18, va avea loc, la Cercul Militar Central, Sala de Marmura, Gala Fotbalului Romanesc. Cu ocazia acestui eveniment, organizat de Clubul Sportiv al Jurnalistilor si de Asociatia Fotbalistilor Romani, se vor acorda premii de excelenta, pentru intreaga activitate in fotbal, si superlativele anului 2005.
Printre nominalizatii superlativelor anului se numara Adrian Mutu, Cristian Chivu, Mirel Radoi, Gino Iorgulescu, Ioan Andone, Razvan Lucescu, Mircea Lucescu, Florentin Petre, Mihai Stoica, Iuliu Muresan. FRF este invitata la acest eveniment, urmand ca reprezentanti ai ei, in frunte cu presedintele Mircea Sandu, sa inmaneze cateva premii. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.