Guvernul saudit a anuntat oficial ca incepe construirea unui nou oras, in apropiere de Djeddah. Este vorba de un proiect in valoare de 26,6 miliarde de dolari si va fi realizat de catre un consortiu imobiliar condus de Dubai Emaar Properties , din c
Guvernul saudit a anuntat oficial ca incepe construirea unui nou oras, in apropiere de Djeddah. Este vorba de un proiect in valoare de 26,6 miliarde de dolari si va fi realizat de catre un consortiu imobiliar condus de Dubai Emaar Properties , din care face parte si grupul Ben Laden. Anuntul a fost facut in cadrul unei ceremonii prezidate de regele Abdallah. Prezenta suveranului saudit dovedeste importanta pe care Guvernul o acorda acestui proiect iesit din comun. El are sase componente: un port maritim, un cartier industrial, un centru de invatamant, un centru financiar, hoteluri turistice si o zona rezidentiala, iar realizarea lui va crea 500.000 locuri de munca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.