Victor Avadanei, fostul director general al Aviatiei Utilitare din Calarasi, este cercetat penal. Barbatul este acuzat ca nu a facut demersurile necesare recuperarii unei aeronave trimise pentru reparatii in Ungaria, a anuntat, ieri, Politia Romana.
Victor Avadanei, fostul director general al Aviatiei Utilitare din Calarasi, este cercetat penal. Barbatul este acuzat ca nu a facut demersurile necesare recuperarii unei aeronave trimise pentru reparatii in Ungaria, a anuntat, ieri, Politia Romana. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a aprobat propunerea Directiei Politiei Transporturi din cadrul IGPR privind inceperea urmaririi penale pe numele lui Avadanei, pentru neglijenta in serviciu. Anchetatorii spun ca, in perioada 1998-2002, in calitate de director general si administrator la institutia amintita, barbatul nu a luat masurile necesare si nu a facut demersuri pentru recuperarea unei aeronave de tip AN-2, trimisa pentru reparatie capitala in Ungaria. Societatea a fost prejudiciata cu aproximativ 40 de mii de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.