Municipiul Vatra Dornei va beneficia de o finantare de 5,2 milioane de euro pentru refacerea infrastructurii turistice a statiunii, prin intermediul schemei pentru proiecte mari de infrastructura regionala din cadrul Programului PHARE 2004-2006 - Coe
Municipiul Vatra Dornei va beneficia de o finantare de 5,2 milioane de euro pentru refacerea infrastructurii turistice a statiunii, prin intermediul schemei pentru proiecte mari de infrastructura regionala din cadrul Programului PHARE 2004-2006 - Coeziune Economica si Sociala. Potrivit primarului, proiectul prevede amenajarea unei partii de schi cu instalatie pe cablu si tunuri pentru zapada, reabilitarea celor trei izvoare de apa minerala din parcul central al municipiului, precum si inlocuirea intregului mobilier, dar si refacerea aleilor din parc. Totodata, va fi amenajata in fata parcului din statiune o zona pietonala cu terase si cafenele. Proiectul mai prevede reabilitarea zonei turistice Runc prin introducerea de utilitati (apa, canalizare si iluminat), dar si constructia unui vestiar la terenurile de tenis ce vor fi amenajate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.