In ultimele doua luni, OTP Bank Romania a acordat imprumuturi in valoare totala de sase milioane de euro, informeaza un comunicat al bancii. "Rezultatele foarte bune inregistrate de noile sucursale ne confirma asteptarile si ne determina sa fim incre
In ultimele doua luni, OTP Bank Romania a acordat imprumuturi in valoare totala de sase milioane de euro, informeaza un comunicat al bancii. "Rezultatele foarte bune inregistrate de noile sucursale ne confirma asteptarile si ne determina sa fim increzatori ca vom atinge cota de piata de 4-5% propusa", a declarat directorul adjunct si responsabilul Diviziei de Retail a OTP Bank Romania, Laszlo Diosi. La finele lunii septembrie, oficialii OTP Bank au anuntat ca strategia de dezvoltare a bancii in Romania vizeaza atingerea unei cote de 4-5% din piata de profil pana in anul 2010. OTP Bank Romania a deschis 12 sucursale in intervalul 21 octombrie - 20 decembrie, ca parte a strategiei de dezvoltare accelerata a retelei de distributie.
Noile sucursale sunt amplasate atat in orasele in care banca era deja prezenta, cat si in cateva noi localitati, reprezentative pentru regiunea din care fac parte, respectiv Bucuresti (patru sucursale), Pitesti, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Satu Mare, Bacau, Alba Iulia si Sfantu Gheorghe. In prezent, reteaua institutiei de credit numara 27 de sucursale si agentii, urmand ca in 2006 banca sa deschida alte 43 de locatii.
Portofoliul actual de produse de retail include creditul pentru nevoi personale, creditul pentru nevoi personale cu garantie imobiliara, creditul ipotecar, overdraft-ul, depozitul bancar si contul curent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.