Fostul lider al minerilor va afla pe 11 ianuarie 2006 daca va scapa de inchisoare. Ieri, Comisia de eliberare conditionata a Penitenciarului Timisoara a dat aviz favorabil solicitarii lui Miron Cozma de a iesi cat mai repede de dupa gratii. Comisia a
Fostul lider al minerilor va afla pe 11 ianuarie 2006 daca va scapa de inchisoare. Ieri, Comisia de eliberare conditionata a Penitenciarului Timisoara a dat aviz favorabil solicitarii lui Miron Cozma de a iesi cat mai repede de dupa gratii. Comisia a fost de acord cu eliberarea conditionata, deoarece detinutul a avut un comportament exemplar, nu a avut sanctiuni si a executat 2/3 din pedeapsa. Avizul de azi este unul consultativ, decizia finala fiind luata de judecatorii bucuresteni, anul viitor. "Comisia Penitenciarului Timisoara a hotarat, in baza documentelor depuse in acest dosar, ca se poate aproba eliberarea conditionata in acest caz", ne-a declarat procuror Marius Iacob, director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.