Centrala Electrica de Termoficare Iasi (CET Iasi) va contracta un credit de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), in valoare de 20 de milioane de euro, in vederea reducerii pierderilor de energie si a poluarii aerului, se arat
Centrala Electrica de Termoficare Iasi (CET Iasi) va contracta un credit de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), in valoare de 20 de milioane de euro, in vederea reducerii pierderilor de energie si a poluarii aerului, se arata intr-un comunicat al institutiei. Imprumutul este acordat pentru o perioada de 12 ani si va fi utilizat pentru reabilitarea sistemului de distributie a energiei termice prin inlocuirea conductelor retelelor si amplasarii unor substatii de distributie. Contributia CET la realizarea proiectului de reabilitare este de aproximativ 4,4 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.