MasterCard International a lansat Serviciile de Personalizare a Cardurilor MasterCard (MCCS). Acesta permite emitentilor sa ofere posesorilor de card si micilor intreprinzatori posibilitatea de a-si crea propriile carduri unice de credit, de debit sa

MasterCard International a lansat Serviciile de Personalizare a Cardurilor MasterCard (MCCS). Acesta permite emitentilor sa ofere posesorilor de card si micilor intreprinzatori posibilitatea de a-si crea propriile carduri unice de credit, de debit sau preplatite. Serviciul ofera posibilitatea detinatorilor de card sa isi personalizeze cardul cu o anumita imagine, sa schimbe aspectul cardului utilizand instrumente de editare simple si sa trimita apoi design-ul final bancii spre aprobare. MasterCard intentioneaza sa dezvolte o serie de produse de plata care sa ofere utilizatorilor posibilitate de alegere, flexibilitate si personalizare.

Beneficii pentru institutiile financiare

Pe langa beneficiile evidente pentru detinatorii de carduri, MCCS va oferi, de asemenea, multe beneficii institutiilor financiare cliente MasterCard. Mai exact, emitentii vor putea sa utilizeze aceasta oferta ca parte a activitatii lor de promovare a activarii cardurilor, de imbunatatire a relatiilor cu actualii detinatori de carduri si de atragere de noi clienti. Posesorii de carduri ai unui emitent vor putea sa-si personalizeze cardurile pe website-ul emitentului. Functionalitatea personalizarii este oferita prin intermediul unui portal al unui website gazduit de MasterCard care indica identitatea si marca emitentului. MasterCard a creat, de asemenea, software-ul Image Administrator, o aplicatie accesata prin MasterCard Online, care arata imaginile pentru editare si aprobare. Imaginile sunt acceptate sau respinse pe baza standardelor impuse de MasterCard si de organizatia emitenta. MasterCard International este companie globala care ofera solutii de plata, precum programe de plata, instrumente de credit, de acces la depozite sau cash electronic. MasterCard dispune de un set de marci de carduri de plata recunoscute si acceptate in intreaga lume, din care fac parte MasterCard, Maestro si Cirrus, si deserveste institutii financiare, companii si consumatori din peste 210 tari si teritorii. Campania MasterCard Priceless este acum prezenta in 105 de tari si tradusa in 48 de limbi, oferind marcii MasterCard o imagine si o extindere globale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.