Chestorul Dan Fatuloiu, seful Politiei Romane, a anuntat, ieri, ca va tine cont in evaluarea politistilor de sondajul din luna decembrie facut in randul populatiei. "Sondajul intern, confidential, desfasurat in randul politistilor, va cantari la eval
Chestorul Dan Fatuloiu, seful Politiei Romane, a anuntat, ieri, ca va tine cont in evaluarea politistilor de sondajul din luna decembrie facut in randul populatiei. "Sondajul intern, confidential, desfasurat in randul politistilor, va cantari la evaluarea pe care o voi face la toti inspectorii sefi. Rezultatele sondajului pot duce si la schimbari", a declarat Fatuloiu. Potrivit Rompres, conducerea IGP va scoate in strada 500 de patrule mixte, iar numarul de masini noi din dotarea politistilor va creste cu 5000. Fatuloiu a spus ca este important ca politistii sa reuseasca sa ajunga in cel mult cinci minute la locul producerii unei infractiuni, din momentul primirii unui apel. Pe de alta parte, Dan Fatuloiu s-a declarat foarte multumit de politiste. "Au fost politisti care au fost batuti, la examenul de ofiteri, de fete. Fetele au o prestatie excelenta, sunt ferme. Este important ca stiu sa actioneze. Femeia politist nu trebuie sa stea numai in secretariat", a afirmat el. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.