Anticipand o stagnare sau chiar un regres al pietei auto pentru anul urmator, dupa boom-ul din acest an, producatorii si importatorii de autoturisme se pregatesc sa faca lobby pe langa autoritati pentru a le solicita impunerea unor bariere pentru com
Anticipand o stagnare sau chiar un regres al pietei auto pentru anul urmator, dupa boom-ul din acest an, producatorii si importatorii de autoturisme se pregatesc sa faca lobby pe langa autoritati pentru a le solicita impunerea unor bariere pentru comertul cu masini la mana a doua. Temandu-se ca romanii risca, precum polonezii, sa fie "sufocati" de masini de ocazie, reprezentantii APIA vor incerca sa ii forteze, cu sprijinul Executivului, pe potentialii clienti sa "respire" doar masini noi. Cea mai pesimista voce este cea a vicepresedintelui Dacia, Constantin Stroe, care apreciaza ca piata va marca un regres de 7-10%. Ideile sunt sustinute si de alti jucatori din piata, care afirma ca piata nu va mai avea stimulente pentru crestere, precum aprecierea leului sau prima de casare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.