Consiliul National de Conducere (CNC) al Aliantei PNL-PD a luat in calcul, ieri, necesitatea inceperii de urgenta a unui proiect de completare a legislatiei actuale in ceea ce priveste reglementarea transportului in comun pe rutele care fac legatura

Consiliul National de Conducere (CNC) al Aliantei PNL-PD a luat in calcul, ieri, necesitatea inceperii de urgenta a unui proiect de completare a legislatiei actuale in ceea ce priveste reglementarea transportului in comun pe rutele care fac legatura intre Bucuresti si Judetul Ilfov.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, la finalul CNC, ca s-a luat in discutie necesitatea unui proiect de completare a legislatiei actuale pentru reglementarea transportului interjudetean, mai precis pentru rezolvarea problemei transportului din judetul Ilfov catre Capitala.
El a precizat ca, in prezent, RATB nu mai are acoperiri pe aceste linii si a mentionat ca a discutat deja cu primarul Capitalei Adriean Videanu modalitatile de rezolvare a acestei probleme.
Tariceanu a aratat ca legea trebuie modificata si ca, fiind vorba despre un transport subventionat, costurile ar urma sa fie impartite, intr-o proportie prestabilita, intre Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov.
Consiliul National de Conducere (CNC) al Aliantei PNL-PD a discutat, ieri, urgentarea elaborarii proiectului de lege privind organizarea SRR si SRTV, decizand finalizarea acestuia pe parcursul lunii ianuarie, astfel incat sa intre in dezbatere parlamentara la 1 februarie, la inceputul sesiunii.

CNC al PNL-PD a decis finalizarea legii SRR si SRTV pana la 1 februarie

La randul sau, presedintele PD, Emil Boc, a precizat ca a fost mandatata o comisie formata din patru reprezentanti ai celor doua partide - Valentin Iliescu si Cristian Radulescu de la PD, Adrian Iorgulescu si Raluca Turcan de la PNL - care va pregati acest proiect de lege, astfel incat la 1 februarie 2006 sa intre in dezbatere parlamentara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.