Primul album din Integrala Mircea Vintila - un "best of" - a fost lansat saptamana trecuta, la Teatrul bucurestean ACT. Intitulat "Opere si operete", albumul beneficiaza de un bonus: o colaborare inedita, cu influente... hip-hop, precizeaza editorul
Primul album din Integrala Mircea Vintila - un "best of" - a fost lansat saptamana trecuta, la Teatrul bucurestean ACT. Intitulat "Opere si operete", albumul beneficiaza de un bonus: o colaborare inedita, cu influente... hip-hop, precizeaza editorul Intercont Music. Surpriza producatorilor (Intercont Music si Fundatia Mircea Vintila) si a autorului este "Drama de cartier", despre care Vintila precizeaza ca "a fost conceputa ca o piesa de teatru, fiecare are rolul lui, fiecare are partea sa de interpretare". De altfel, "Drama de cartier" este piesa de pe acest album care beneficiaza de videoclip, in regia lui Cristi Gugu. Piesele mai vechi incluse in acest "best of" au fost rearanjate orchestral si aduse, ca sound, la standardele anului 2005. Primul "best of" Mircea Vintila cuprinde: "Pamantul deocamdata", "Bade Ioane", "Frunza verde de albastru", "Fat-Frumos", "Cand se lasa seara", "Iubirea cea mare", "Peste rabdari te-am asteptat", "Sentiment in Cosa Nostra", "Cu tine prin New-York", "Inchis in Paradis", "Curajosul pompier", "Draga Miruna", "Adio, deci pe curand", "Drama de cartier".
Tot saptamana trecuta, alaturi de Nicu Alifantis, Alexandru Andries si Mircea Baniciu, Mircea Vintila a lansat (la Philippe Bar & Bistro) DVD-ul "Tandreturi pentru femei cu cei 4 corifei", prezentat astfel: "un concert not trendy, pus pe un DVD fancy, cu vorbe, fotografii si multe povesti" (productie TVR Media si Fundatia "Nicu Alifantis". (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.