Presedintele Pandurilor Tg. Jiu, Marin Condescu, a decis, in urma unei sedinte in care s-a analizat situatia bugetului pentru transferuri, ca in aceasta iarna sa se incerce achizitionarea unor jucatori liberi de contract. In sedinta ce a avut loc la
Presedintele Pandurilor Tg. Jiu, Marin Condescu, a decis, in urma unei sedinte in care s-a analizat situatia bugetului pentru transferuri, ca in aceasta iarna sa se incerce achizitionarea unor jucatori liberi de contract. In sedinta ce a avut loc la sediul clubului s-a constatat ca cea mai mare parte a bugetului pentru transferuri a fost cheltuita in vara, pentru o serie de jucatori ale caror evolutii nu au fost multumitoare. "Oricat am vrea noi, pentru sezonul 2005/2006 nu putem avea pentru transferuri mai mult de un milion, maxim un milion si jumatate de euro. Si aici includem toate cheltuielile care trebuie facute cu salariile si primele fotbalistilor pe care i-am adus deja si pe care dorim sa ii mai aducem din aceasta iarna", a spus Condescu. Acesta si-a exprimat convingerea ca gruparea din Tg. Jiu va gasi solutia de a ramane in divizia A cu acest buget de transferuri. "Daca am fi avut bani, am fi investit si noi in jucatori cinci milioane de euro ca Vasluiul si poate ca nu aveam cinci-sase puncte ca ei. Este clar ca nu suntem chiar cei mai saraci din Divizia A, dar cred ca suntem cei mai corecti pentru ca spunem lucrurilor pe nume", a precizat Condescu. Presedintele gruparii crede ca de aceasta problema trebuie sa tina cont acum si antrenorul Viorel Hizo, care s-a orientat deja catre fotbalisti liberi de contract. Hizo a discutat deja cu Constantin Schumacher, Ovidiu Talvan, Arman Karamian si Ionut Dragomir. Altfel, fostul fotbalist al Pandurilor, Romulus Buia, a fost refuzat de Minerul Motru, satelitul divizionarei A. Buia a incercat sa ajunga la Motru dupa ce Condescu le-a recomandat jucatorilor exclusi din lot de antrenorul Hizo, in urma cu trei luni, sa mearga la echipele-satelit (Minerul Motru din Divizia B sau EMC Rovinari din Divizia C). Condescu a precizat ca, dupa ce a fost refuzat de Minerul Motru, Buia este liber sa isi caute o alta echipa. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.