Cosmin Olaroiu se va intalni astazi, la pranz, cu fotbalistii din Ghencea, pentru a le fi prezentat acestora ca fiind noul antrenor principal al echipei, In plus, Olaroiu a tinut neaparat sa discute cu "militarii" inainte de vacanta, reunirea lotului
Cosmin Olaroiu se va intalni astazi, la pranz, cu fotbalistii din Ghencea, pentru a le fi prezentat acestora ca fiind noul antrenor principal al echipei, In plus, Olaroiu a tinut neaparat sa discute cu "militarii" inainte de vacanta, reunirea lotului fiind programata pentru 9 ianuarie. Fotbalistii vor primi programul individual de pregatire pentru pauza competitionala, astfel incat acestia sa acumuleze kilograme in plus. Steaua va efectua un stagiu de pregatire in Cipru, unde va juca si cateva meciuri amicale. Prima partida oficiala a anului 2006 va fi cea cu RSC Heerenveen, de pe 15 februarie, din Olanda, contand pentru 16-imile de finala ale Cupei UEFA. Altfel, Oleg Protasov a parasit sambata Romania, urmand a semna astazi un contract pentru trei ani si jumatate cu Dnepr Dneprpetrovsk. Protasov va primi un salariu anual de 800.000 de euro, plus o prima de instalare de un milion de euro. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.