5 Mai 2007

Lectura sub un minut

Sambata va avea loc, la Universitatea Ecologica, o reuniune dedicata neuroprogramarii lingvistice, o orientare psihologica ce da o baza stiintifica manipularii. Ea este de actualitate, caci in societatea moderna mass-media neglijeaza (prea des) infor
Sambata va avea loc, la Universitatea Ecologica, o reuniune dedicata neuroprogramarii lingvistice, o orientare psihologica ce da o baza stiintifica manipularii. Ea este de actualitate, caci in societatea moderna mass-media neglijeaza (prea des) informatiile obiective si materialele distractive in favoarea manipularilor populatiei, in special pentru obiective politice si comerciale. Acest lucru este posibil pentru ca specia noastra dispune in creier de un dispozitiv innascut (pe care il studiez de aproape 50 de ani), legat de mecanismele limbajului, care permite sa manipuleze si sa fie manipulat, la nivel constient, dar si inconstient.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.