Editura House of Guides a lansat de curand Ghidul Mass-Media Romanesti 2006. Redactori sefi si directori de institutii mass-media, personalitati ale vietii publice si specialisti in comunicare au aplaudat prezentarea facuta de Mihai Tatulici impreuna
Editura House of Guides a lansat de curand Ghidul Mass-Media Romanesti 2006. Redactori sefi si directori de institutii mass-media, personalitati ale vietii publice si specialisti in comunicare au aplaudat prezentarea facuta de Mihai Tatulici impreuna cu Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu, intr-un cadru amintind de emisiunea de televiziune "Cap si Pajura".
Aflat la a doua editie, ghidul contine atat spectrul publicatiilor de presa centrala, locala si din diaspora, precum si informatii concrete despre presa electronica, IT si comunicatii, agentii de publicitate.
Destinata specialistilor in marketing si PR, lucrarea se constituie intr-o complexa baza de date, o garantie a celei mai bune optiuni pentru produsele de presa alese ca suport de publicitate sau de comunicare.
Editura "House of Guides" a fost infiintata in anul 2000, avand ca modele ghidurile tematice ale marilor case de editura din Europa. Colectiile editurii sunt: "Ghidul Romaniei", "Turism Religios", "Cultura sociala", "Casa si gradina","Familia", "Sanatate-frumusete", iar titlurile cele mai cunoscute "Ghidul gastronomic al Romaniei", "Ghidul dulciurilor de casa", "Ghidul Castor - fa-ti singur casa", "Ghidul Hoteluri si Restaurante", "Ghidul viitoarei mame", "100 de aranjamente florale pentru terase si balcoane", "Ghidul Vinurilor", "Ghidul Cocteilurilor".
La un pret de 28,50 RON, Ghidul Mass-Media Romanesti 2006 este disponibil in reteaua nationala de librarii si de presa sau prin comanda directa la House of Guides, www.houseofguides.ro, 021-317.91.31, distributie@houseofguides.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.