Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu (foto), a declarat dupa finala de ieri ca "fetele merita felicitarile noastre, dar nici o recompensa nu poate fi de ajuns pentru performanta realizata de ele". Gatu a ajuns ieri la St. Petersbu
Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu (foto), a declarat dupa finala de ieri ca "fetele merita felicitarile noastre, dar nici o recompensa nu poate fi de ajuns pentru performanta realizata de ele". Gatu a ajuns ieri la St. Petersburg, urcandu-se pentru prima oara dupa 19 ani intr-un avion! "N-am crezut vreodata ca la 60 de ani mai ajung sa urc intr-un avion, dupa ce am trait o experienta nefasta acum multi ani si am jurat ca nu o sa mai fac asta. Dar fetele noastre, prin performanta pe care au obtinut-o, m-au obligat sa renunt la superstitii si sa vin in Rusia pentru a fi alaturi de ele", a spus Gatu. Altfel, presedintele FR Handbal si-a manifestat intentia ca revenirea delegatiei Romaniei, asteptata aseara tarziu, spre miezul noptii, sa fie urmata de o manifestare de bucurie in Piata Universitatii. "As dori ca fetele sa defileze in Piata Universitatii pentru ca multi dintre romanii care au fost alaturi de ele sa le vada de aproape. Am speranta ca vor fi primite ca niste adevarate campioane", a spus Gatu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.